Web Analytics Made Easy - Statcounter

نادر قاضی پور نماینده ارومیه در مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار الف با از انتقاد از افزایش بیش از 25 درصدی حق بیمه شخص ثالث خودروها در سال آینده گفت: این افزایش قیمت ناعادلانه است و باید جلوی آن گرفته شود.

وی با اشاره به تعطیلی کسب و کار مردم به دلیل شیوع بیماری کرونا گفت: مسئولین بیمه باید در این شرایط که بیماری کرونا در کشور پخش شده و مشکلات اقتصادی افزایش یافته، پنچ تا 10 درصد حق بیمه را به نسبت سالهای قبل کاهش می دادند نه اینکه قیمت را به یک باره بیش از 25 درصد افزایش دهند و حتی بیش از 10 درصد بیشتر از سال قبل افزایش دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس گفت: متاسفانه برخی افراد در کاخ های شیشه ای خود نشسته و برای مردمی که درآمد کافی و شغل مناسب ندارند، تصمیمات غیر معقول می گیرند.

قاضی پور با بیان اینکه صنعت بیمه یک صنعت سودآور است، افزود: به دلیل برخی تخلفات در صنعت بیمه در دولت گذشته، معاون اول رئیس جمهور سابق روانه زندان شد.

وی افزود: متاسفانه زد و بندهایی که وجود دارد باعث ایجاد مشکلاتی برای بیمه می شود. 

نماینده ارومیه در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه تخلفات در بیمه وجود دارد اما همه متخلف نیستند، افزود: باید کاری کنیم مردم به راحتی خودروها را بیمه کنند.اگر هزینه بیمه بالا باشد مردم خودروها را بیمه نمی کنند و مشکلات افزایش می یابد.

قاضی پور با تاکید بر اینکه باید افرادی که از برگه های بیمه استفاده نکردند، تخفیف های بالا بگیرند، گفت: باید بیمه برای آن عده از رانندگانی که تصادفی ندارند، رایگان باشد تا همه تشویق شوند تصادف نکنند.

وی اضافه کرد: اگر تخفیف های مناسب و بیمه رایگان وجود نداشته باشد، چه تشویقی برای رانندگان وجود خواهد داشت؟.

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس از فرهاد دژپسند وزیر اقتصاد خواست که با توجه به  افزایش 15 درصدی حقوق کارمندان و تعیین تکلیف نشدن میزان افزایش حقوق کارگران در سال آینده، با این افزایش قیمت بیمه مخالفت کند و جلوگیری آنرا بگیرد.

قاضی پور اضافه کرد: اگر مجلس دهم در سال جدید جلسه ای داشته باشد، باید کمیسیون حقوقی و قضائی مجلس در این زمینه طرحی ارائه کند و ضمن اصلاح قیمت بیمه، از افزایش یکباره قیمت آن جلوگیری کند.

غلامرضا سلیمانی رئیس کل بیمه مرکزی از  افزایش 25 درصد و خورده ای حق بیمه خودروها در سال آینده خبر داد و  گفت که نرخ حق بیمه سال 99 را بدون سود و تنها با لحاظ سه درصد هزینه های اداری، بابت وجه به نرخ دیه اعلام شده از سوی قوه قضائیه، حدود 25 درصد افزایش خواهیم داد.

به گزارش الف، میزان دیه در سال جاری در ماه‌های حرام مانند ذی‌القعده، ذی‌الحجه، محرم و رجب، 360 میلیون تومان و در ماه‌های غیر حرام 270 میلیون تومان بوده که به نسبت سال 97 حدود 15 درصد افزایش داشت.بیمه هم بر همین اساس 15 درصد افزایش قیمت یافت.

اما دیه در ماههای غیر حرام در سال آینده به 270 میلیون تومان رسید. یعنی افزایش حدود 21 و نیم درصدی. ولی مسئولین بیمه مبلغ بیمه شخص ثالث را بیش از 25 درصد افزایش داده است یعنی حدود چهار درصد بیشتر از معیار تعیین شده هر سال.

بیمه شخص ثالث بیمه اجباری است که همه مالکان وسایل نقلیه باید آن را تهیه کنند و در صورت نداشتن آن جریمه می‌شوند.

در محاسبه بیمه شخص ثالث، حق بیمه پایه به صورت سالیانه توسط بیمه مرکزی به شرکت‌های بیمه‌ای ارائه می‌شود و به صورت ثابتی است. مبلغ حق بیمه پایه، به مبلغ دیه در هر سال و تعداد سیلندرهای خودرو بستگی دارد.

منبع: الف

کلیدواژه: بیمه شخص ثالث سال آینده درصد افزایش قاضی پور حق بیمه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۲۸۲۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نگاهی به مسایل اقتصادی کشور، در برنامه گفتگوی اقتصادی

به گزارش خبرگزاری صداوسیما،  فرشاد پرویزیان، مجری برنامه گفتگوی اقتصادی در گفتگو با شبکه خبر در بخشی از سخنانش درباره موضوع برنامه گفتگوی اقتصادی گفت: موضوع این برنامه طبق شرایط و اولویت‌های اقتصادی کشور تعیین می‌شود در اتاق فکری که در رادیو گفتگوست.

وی افزود: در این برنامه تلاش می‌شود با طرحی موضوعات و با نقد خیلی جدی و بدون تعارف، راه حلی ارائه شود و در آخر به این سمت پیش بریم که حالا چکار باید کرد. توجه به ذائقه مخاطب از طریق پیامک‌هایی که ارسال می کنند و نکاتی که مورد نظرشان است در این برنامه به طور جدی مطرح می شود.

وی درباره نقطه تمایز این برنامه با دیگر برنامه‌های اقتصادی گفت: پرداختن به موضوعات مختلف در برنامه‌های مختلف از زوایای مختلف هیچ ایرادی ندارد، آنچه چیزی که مهم است اقناع مخاطب است و این مخاطب فقط مردم نیستند، مسئولان ارشد اقتصادی و برنامه ریزان تا به سمت درست برنامه ریزی کنند.

وی در پاسخ به این سوال که برنامه هایی مختلفی درباره موضوعات اقتصادی صحبت می کنند و رادیو گفتگو چرا درباره مسایل اقتصادی گفتگو می کند، گفت: رادیو گفتگو محل اندیشه هاست، در واقع دیدگاه‌های اندیشه ورزی مطرح می‌شود فضا، فضای اندیشه است. نمی شود گفت، چون شبکه‌های مختلفی به مسایل اقتصاد می‌پردازند، اینها تکراری است، مسایل اقتصادی زیاد است و باید از زوایای مختلف پرداخته شود تا هم به راه حل برسیم و هم مخاطب اقناع بشود.

وی درباره تفاوت گفتگوی اقتصادی به لحاظ اجرا با سایر قالب‌های گفتگو گفت: گفتگوی اقتصادی در یک نگاه، بسیار سخت است، برای اینکه شما باید مسایل اقتصادی را مسلط باشید، بدانید از چی صحبت می‌کنید، حرف‌های زرد در حوزه اقتصاد نباید گفت، متغیر‌هایی که درباره آن صحبت می‌کنید آسان نیستند و باید خیلی دقت کرد، به راحتی نباید راه حل ارائه داد. سختی گفتگوی اقتصادی این است که اولا باید اطلاعات جامع در حوزه اقتصادی داشته باشید و دوم؛ اقتصاد علم است، وقتی علمی صحبت می‌کنید نمی‌توانید پیشگویی کنید، باید به طور علمی بتوانید پیش بینی کنید، مسیرها و روند‌ها و این روند‌ها را در طول زمان هدایت بکنید و اینکه آیا می‌توانید بر روی انتظارات اقتصادی فعالان اقتصادی در جامعه اثر بگذارید یا نه.

وی در پاسخ به این سوال که چه می‌شود کرد این موضوع‌ها برای مخاطب قابل فهم‌تر باشد، افزود: این روز‌ها اگر چه مسایل اقتصادی سخت است اما برای مخاطب قابل درک است. در حوزه اقتصادی فقط سخت خبر نیست، نرم خبر‌ها هم هستند، وقتی وارد دنیای فناوری‌ها و اقتصاد دیجیتال می‌شوید، با یک فضای نرم خبر جذاب بخصوص برای جوانان رو به رو می‌شوید.

وی گفت: گفتگوی اقتصادی به مراتب راحت‌تر شده است از جهتی که شما می‌توانید به خیلی از مسایل بپردازید، مثلا در سه دهه پیش حتی اجازه نمی‌دادند درباره افزایش نرخ نقدینگی صحبت کنید اما الان به راحتی می‌توانید صحبت کنید که چرا نقدینگی را افزایش دادید. پس گفتگو اقتصادی به جهت اینکه  دسترسی به موضوعات قابل طرح بیشتر شده، به مراتب اوضاع بهتر شده است، اما به جهت مسایل پیچیده اقتصادی که پیش آمده و آنچه که در حوزه اقتصاد داریم طرح این نکات و ارائه راه حل‌ها داستان را سخت کرده است به جهت تبحر در مسایل اقتصادی و حل مشکلات.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • افزایش ۵۹۳ درصدی قیمت کره حیوانی از سال ۱۳۹۹/ پیش بینی قیمت طلا تا پایان سال/ انتقاد وزیر صمت از مافیای واردات خودرو/ صف میلیونی برای دریافت وام اجاره
  • افزایش سرمایه بیش از ۴ هزار درصدی یک نماد بورسی
  • افزایش ۲۵ درصدی تردد خودرو بین استانی در بوشهر
  • افزایش ۱۰ درصدی حجم آب سد‌های کردستان
  • فیلم| رئیسی: فعال شدن اقتصاد در روستاها مانع مهاجرت جوانان به حاشیۀ شهرها می‌شود
  • نگاهی به مسایل اقتصادی کشور، در برنامه گفتگوی اقتصادی
  • گشتی در اقتصاد جهان | صادرات گاز ترکمنستان به چین از روسیه بیشتر شد
  • بانکی‌پور، نماینده مجلس: در لایحه حجاب تمام دوربین‌های ادارات دولتی و خصوصی باید به فراجا وصل شوند
  • افزایش ۱۶ درصدی تولید فولاد ایران در فصل نخست ۲۰۲۴
  • آغاز گل چینی از گلستان های گل محمدی اردستان